vacatures apeldoorn - vacatures arnhem - vacatures barneveld - vacatures ede - vacatures elburg - vacatures ermelo - vacatures harderwijk vacatures nunspeet - vacatures nijkerk - vacatures putten - vacatures voorthuizen - vacatures wageningen - vacatures wezep vacatures scherpenzeel - randstadjobs.nl - achterhoekjobs.nl - rijnmondjobs.nl

Over Veluwejobs.nl

De Veluwe is een initiatief rijker! De banensite www.veluwejobs.nl,

Rechtstreeks contact bevorderen
VeluweJobs.nl wil het rechtstreekse contact tussen bedrijven en sollicitanten stimuleren. Daarnaast denkt VeluweJobs.nl dat de behoefte om te wonen en werken in dezelfde omgeving toeneemt. Enerzijds wordt dit verklaard door de krapper wordende arbeidsmarkt waardoor er meer banen beschikbaar zijn en de sollicitant meer te kiezen heeft. Aan de andere kant worden zowel bedrijven als medewerkers steeds meer geconfronteerd met de keerzijde van mobiliteit; files. Werken vanuit een standplaats in dezelfde regio maakt het mogelijk om het aantal reisuren in de spits terug te brengen.

Arbeidsmarktbemiddelaars...aanwezig op de juist positie
Als men bij de bekende vacaturesites op zoek gaat naar passende vacatures moet men veelal eerst door een tien- tot twintigtal pagina's worstelen waarop intermediairs hun vacatures presenteren. Uitermate storend als je als sollicitant het heft in eigen handen wilt houden. Het lijkt op die manier alsof zelf solliciteren 'uit de mode is' of nog erger; 'niet meer mogelijk is'. Die suggestie komt intermediairs en uitzendbureaus misschien ten goede maar bedrijven zijn juist het meest geinteresseerd in rechtstreeks contact. En een sollicitant die rechtstreeks solliciteert is zonder twijfel geinteresseerd in het bedrijf, anders nam deze de moeite niet.

VeluweJobs.nl realiseert zich tegelijkertijd dat een groep sollicitanten wel geinteresseerd is in bemiddeling door een intermediair. En daar is ook niets mis mee, het wordt pas vervelend als de indruk wordt gewekt dat het op eigen kracht vinden van een baan niet meer kan of onverstandig zou zijn. VeluweJobs.nl is daarom verdeeld in meerdere onderdelen, oftewel portals. De eerste en meest prominente richt zich op bedrijven en sollicitanten die rechtstreeks met elkaar in contact willen komen. Andere portals zijn er voor uitzendbureau's / intermediairs en de sollicitanten die via deze arbeidsbemiddelaars aan de slag willen.

De oprichters
Veluwejobs is een initiatief van de bedrijven Talldesign (reclame en communicatie), Adena (webdesign) en HR Professionals (Personeelsbeleid, interim-oplossingen). Deze drie bedrijven zijn afkomstig uit Harderwijk en bestaan nu zo'n twee jaar. Talldesign, opgericht door Ronald Brands en Adena, vormgegeven door Ernst Admiraal ontmoetten elkaar bij diverse opdrachtgevers en kwamen tot de conclusie dat een samenwerking voor beide bedrijven versterkend zou werken. HR Professionals, het bedrijf van Henk Ritmeester, ging na een voorspoedige start op zoek naar een professionele partij voor ontwerp van een nieuwe huisstijl en een nieuwe website en kwam zodoende in aanraking met Ronald en Ernst.

Onderscheidend
De drie bedrijven willen met dit initiatief aan hun klanten laten zien dat zij, elk op hun vakgebied, onderscheidend werk leveren. Talldesign toont hiermee dat reclame en communicatie in ervaren handen zijn en biedt haar klanten langs deze weg een uitstekend medium om zichzelf te presenteren. Adena laat zichtbaar zien dat zij in staat is tot het bouwen van prima websites met complexe databases. HR Professionals tenslotte wil op deze wijze aan haar klanten tonen dat zij vérder mee wil denken. En biedt HR kandidaten die een nieuwe baan gevonden hebben daarom de gelegenheid om vacatures van de nieuwe werkgever ook via deze site aan te bieden in de hoop hen te helpen bij het succesvol invullen van open staande vacatures van de nieuwe werkgever.

Inloggen als: